AnaSayfa / Genel / Kahve falında turuncu patik görmek

Kahve falında turuncu patik görmek

Kahve falında turuncu patik görmek yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına, işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine yorulur.

Kahve falında turuncu patik gördüyseniz:

  • İç sesiniz bazı konularda biraz yavaşlamanızın akıllı bir hareket olacağını söylüyorsa, dinlemenizde fayda var.

Kahve falında turuncu patik görmek yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında örgü patik almak kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında patiği görmek uzun bir süre zorluk çekileceğine, umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bayan patik görmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüden patik almak durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına işaret eder.

Kahve falında sarı patik görmek endişelerinden kurtulacağına, geçim için verdiği savaşın kızışacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı patik giymek üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük patik görmek ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, iflas edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir