AnaSayfa / Genel / Kahve falında turuncu örtü görmek

Kahve falında turuncu örtü görmek

Kahve falında turuncu örtü görmek her nimetin lezzetine varacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına yorulur.

Kahve falında turuncu örtü gördüyseniz:

  • Pek çok tanıdığınıza danışmanlık veya bakıcılık yapmanız gerekebilir.

Kahve falında turuncu örtü görmek bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına işarettir.

Kahve falında turuncu yatak örtüsü görmek işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında örtülü birini açık görmek çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz yatak örtüsü görmek kendi içindeki gücü keşfedeceğine, kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kara örtü görmek özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başının örtülü olduğunu görmek çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, kısmetlerin artacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil örtülü yatır görmek uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine işarettir.

Kahve falında yatak örtüsü dikmek ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir