Kahve falında kara örtü görmek

Kahve falında kara örtü görmek sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine inanılır.

Kahve falında kara örtü gördüyseniz:

  • Bazı konuları ele alış biçiminiz veya bazı konulara bakış açınız diğer kişilerden farklı olabilir.

Kahve falında kara örtü görmek olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına rivayet eder.

Kahve falında yatak örtüsü hediye almak çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve falı kapatan kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına yorulur.

Kahve falında yeşil kanepe örtüsü görmek kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, kendisinin ve ailesinin geleceğine inanılır.

Kahve falında beyaz namaz örtüsü görmek eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, fal sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında örtülü birini görmek iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz örtülü bayan görmek üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, kişinin afiyette olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında krem örtü görmek çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, daha büyük adımlar atılacağına rivayet eder.

Kahve falında koltuk örtüsü görmek kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top