AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasının yemek yediğini görmek

Kahve falında babasının yemek yediğini görmek

Kahve falında babasının yemek yediğini görmek aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına, maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, ruhani önderlik yapacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına işarettir.

Kahve falında babasının yemek yediğini gördüyseniz:

  • Başkalarının sebep olduğu aksamaları bırakıp, kendinizle ilgienmelisiniz.

Kahve falında babasına yemek yedirmek hileye, fesada bulaşacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş babaya yemek yedirmek kazancının bereketleneceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında babanın yemek yediğini görmek sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babasının yemek yediğini görmek hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında babasının yemek yediğini görmek kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında babamın yemek yediğini görmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babanın yemek yediğini görmek sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına, sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında babadan tokat yediğini görmek kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir