AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasına yemek yedirmek

Kahve falında babasına yemek yedirmek

Kahve falında babasına yemek yedirmek çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına, ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babasına yemek yedirmek gördüyseniz:

  • Her köşede sizi bekleyen gerçek bir buluş veya fikir olabilir.

Kahve falında babamın yemek yediğini görmek iş hayatında çok büyük kar edileceğine, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş babaya yemek yedirmek büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına, huzurlu ve sağlıklı olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babasının yemek yediğini görmek bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza alamet eder.

Kahve falında babasına yemek yedirmek gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına inanılır.

Kahve falında babanın yemek yediğini görmek bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, bunun da fal sahibine sorun olacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş babanın yemek yediğini görmek itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş babasının yemek yediğini görmek hem rahat bir hayata kavuşacağına, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına inanılır.

Kahve falında babadan tokat yediğini görmek konforlu ve rahat hale geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir