AnaSayfa / Genel / Kahve falında babamın yemek yediğini görmek

Kahve falında babamın yemek yediğini görmek

Kahve falında babamın yemek yediğini görmek itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, uzun soluklu bir işe girileceğine, her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, işinin gücünün yaver gideceğine işarettir.

Kahve falında babamın yemek yediğini gördüyseniz:

  • Bilinçaltınızda kendine güvensizlik duyguları olabilir.

Kahve falında babanın yemek yediğini görmek rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, günlerini hastanede geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş babanın yemek yediğini görmek emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine rivayet eder.

Kahve falında babamın yemek yediğini görmek karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babasının yemek yediğini görmek bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden fal, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına rivayet eder.

Kahve falında babasının yemek yediğini görmek sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına alamet eder.

Kahve falında babasına yemek yedirmek aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş babaya yemek yedirmek kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına yorulur.

Kahve falında babadan tokat yediğini görmek yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, mutluluk verici olayların yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir