AnaSayfa / Genel / Kahve falında turşu şişesi görmek

Kahve falında turşu şişesi görmek

Kahve falında turşu şişesi görmek sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına, korkularının üzerine gideceğine, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, bazı iş birlikleri yapacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında turşu şişesi gördüyseniz:

  • Yakınınızdaki bir kişiyi şaşırtabilirsiniz.

Kahve falında turşu şişesi görmek işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, alkış alacağına delalet eder.

Kahve falında domates turşusu yemek sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine işarettir.

Kahve falında birine turşu verdiğini görmek yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında turşu yapmak huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına, epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine işarettir.

Kahve falında turşu görmek iş için gurbete gidileceğine, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında salatalık turşusu görmek verilen  sözlerin tutulacağına, çok güzel bir projenin geçirileceğine yorulur.

Kahve falında turşu bidonları görmek masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine, hayalkırıklığı yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında turşu içmek kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine, çok daha iyi koşullara sahip olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir