AnaSayfa / Genel / Kahve falında turşu taşımak

Kahve falında turşu taşımak

Kahve falında turşu taşımak aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında turşu taşımak gördüyseniz:

  • Uzun süredir devam eden işler tamamlanabilir, beklenen cevaplar gelebilir veya bazı işler sona erebilir.

Kahve falında turşu taşımak mevki makam sahibi olunacağına, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına işaret eder.

Kahve falında turşu şişesi görmek işlerinde çok başarılı olacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında tatlı turşu yemek hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına, sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin turşu verdiğini görmek ileriye gideceğine, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında biber turşusu kurmak aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, güleceğine rivayet eder.

Kahve falında turşu görmek sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına işaret eder.

Kahve falında turşu yemek boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına inanılır.

Kahve falında turşu acı biber görmek yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir