AnaSayfa / Genel / Kahve falında paranın çaldırmak

Kahve falında paranın çaldırmak

Kahve falında paranın çaldırmak kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, eğlenceli günlere kavuşacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında paranın çaldırmak gördüyseniz:

  • Sizi sevmeyen birisi çevrenizdedir.

Kahve falında ölüden para çalmak huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine tabir olunur.

Kahve falında para çantasını çaldırmak birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine inanılır.

Kahve falında cüzdanından para çaldığını görmek uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine alamet eder.

Kahve falında eşinden para çalmak huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına, sinirlerinin yıpranacağına yorulur.

Kahve falında başkasının cüzdanından para çalmak sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına, büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına yorulur.

Kahve falında para çantası çaldırmak deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının parasını çalmak başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına delalettir.

Kahve falında kasadan para çaldığını görmek ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir