AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç kestirmek

Kahve falında saç kestirmek

Kahve falında saç kestirmek ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına, içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında saç kestirmek gördüyseniz:

  • Aklınızdan geçenleri paylaşmalısınız.

Kahve falında saçını çok kısa kestirmek emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, hedeflerine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının saçlarını kestirdiğini görmek iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında saç kestirmemek sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine işarettir.

Kahve falında kuaförde saç kestirdiğini görmek kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, maddi açıdan iyi bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında küt saç kestirmek borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşını saçını kestiğini görmek kendisinin ve ailesinin geleceğine, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının saçını kestirmek karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine delalet eder.

Kahve falında ünlü birine saç kestirmek maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir