AnaSayfa / Genel / Kahve falında türbe tamir etmek

Kahve falında türbe tamir etmek

Kahve falında türbe tamir etmek iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına, solan yüzünün güleceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında türbe tamir etmek gördüyseniz:

  • Evinizi ilgilendiren konularda sıkıntılı durumlar oluşabilir, konuyu halletmek için daha zeki stratejiler üretilmesi gerekebilir.

Kahve falında türbe tamir etmek kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına delalet eder.

Kahve falında evin duvarını tamir etmek deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Kahve falında bisiklet tamir ettirmek kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına delalet eder.

Kahve falında çizme tamir ettirmek sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına, sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında motor tamir ettirmek yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya alamet eder.

Kahve falında saat tamircisi görmek üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında camiyi tamir etmek işlerinden de geri kalacağına, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında evi tamir ettirmek ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir