AnaSayfa / Genel / Kahve falında kartopu oynadığını görmek

Kahve falında kartopu oynadığını görmek

Kahve falında kartopu oynadığını görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına, maddi kayıpların sona ereceğine, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına işaret eder.

Kahve falında kartopu oynadığını gördüyseniz:

  • Elinize beklediğiniz bir para geçebilir veya bir borcunuzu ödeyebilirsiniz.

Kahve falında kartopu oynadığını görmek ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına inanılır.

Kahve falında kartopu çiçeği görmek atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, en tepkedeki kimse olacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşınla kartopu oynamak aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine yorulur.

Kahve falında kartopu atmak endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kartopu yağdığını görmek söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine delalettir.

Kahve falında birinin kartopu attığını görmek iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, kötülüklerden uzaklaşacağına işaret eder.

Kahve falında sevgiliyle kartopu oynamak işlerinde yenilikler yapacağına, dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle kartopu oynamak bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına, gülmeye hasret kalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir