AnaSayfa / Genel / Kahve falında tüm tavuk görmek

Kahve falında tüm tavuk görmek

Kahve falında tüm tavuk görmek kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine işaret eder.

Kahve falında tüm tavuk gördüyseniz:

  • Bazı konularda fikirlerinizin herkes tarafından bilinmesi için sabırsızlanıyor olabilirsiniz.

Kahve falında tüm tavuk görmek kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tüm arkadaşları görmek zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına inanılır.

Kahve falında bebeğin tüm dişlerinin çıktığını görmek kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine işaret eder.

Kahve falında tüm ailesinin öldüğünü görmek kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine alamet eder.

Kahve falında tüm tanıdıkları görmek sağlıklı ve zinde olacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında gökkuşağını tüm renkleriyle görmek yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına tabir olunur.

Kahve falında tüm et görmek maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, büyük bir yükten kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tüm insanların öldüğünü görmek kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir