AnaSayfa / Genel / Kahve falında tülbent dağıtmak

Kahve falında tülbent dağıtmak

Kahve falında tülbent dağıtmak iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, evinin geçiminin zorlaşacağına, iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında tülbent dağıtmak gördüyseniz:

  • Dostlarınızla birlikte olmanız ya da sinema gibi bir eğlence yerinde bulunmanız da olasıdır.

Kahve falında tülbent dağıtmak kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz tülbent yıkamak yalnız kalınacağına, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında renkli tülbent görmek uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına, iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında başına beyaz tülbent bağlamak onu hayallerine kavuşturacağına, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında tülbent hediye almak maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına, şifaya kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüye beyaz tülbent vermek ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına işaret eder.

Kahve falında yazma tülbent görmek girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına inanılır.

Kahve falında yeşil tülbent örtmek bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir