AnaSayfa / Genel / Kahve falında tül değiştirmek

Kahve falında tül değiştirmek

Kahve falında tül değiştirmek vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, para yatıracağına ve zarar edeceğine, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına delalettir.

Kahve falında tül değiştirmek gördüyseniz:

  • Problemlerinizi açıkça dile getirmelisiniz.

Kahve falında tül değiştirmek bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına işarettir.

Kahve falında tül perde değiştirmek maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında pembe tül görmek çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında tül etek giymek güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında tül perde astığını görmek elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, yolculuğa yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz tül dikmek yeni kapılar açılacağına, elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine inanılır.

Kahve falında perde ve tül görmek çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine delalettir.

Kahve falında mor tül görmek aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, daha lüks bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir