AnaSayfa / Genel / Kahve falında trenle askere gitmek

Kahve falında trenle askere gitmek

Kahve falında trenle askere gitmek evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına işarettir.

Kahve falında trenle askere gitmek gördüyseniz:

  • Şu an için, elinizdeki düzenleme, plan veya anlaşmalardan en fazla kazanımı elde etmenin yollarını aramanız gerekiyor.

Kahve falında trenle askere gitmek aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine işaret eder.

Kahve falında giden tren görmek kazançlı bir ortaklık kurulacağına, ancak fal sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine inanılır.

Kahve falında tren garına gitmek illet bir hastalığa yakalanmayacağına, örnek insan olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında trenle bir yere gitmek kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında trenin önünde gitmek elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına alamet eder.

Kahve falında trenle hacca gitmek çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine rivayet eder.

Kahve falında hızlı giden tren görmek pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, elindeki işi rayına oturtacağına delalettir.

Kahve falında tren istasyonuna gitmek yaşam standartlarının ve kazancının artacağına, terfi edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir