AnaSayfa / Genel / Kahve falında trenin önünde gitmek

Kahve falında trenin önünde gitmek

Kahve falında trenin önünde gitmek geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında trenin önünde gitmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizin için neler yapabileceğine değil, sizin diğerleri için neler yapabileceğinize odaklanmalısınız.

Kahve falında trenin önünde gitmek aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında trenin önüne atlamak hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına yorulur.

Kahve falında trenle hacca gitmek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, kötü günler geçireceğine, yıpranacağına tabir olunur.

Kahve falında trenle gitmek huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında trenle hızlı gitmek fakirlerin zenginleşeceğine, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında hızlı giden tren görmek başarılı bir kariyere sahip olunacağına, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına işaret eder.

Kahve falında trenle ankaraya gitmek moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tren üstünde gitmek karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir