AnaSayfa / Genel / Kahve falında giden tren görmek

Kahve falında giden tren görmek

Kahve falında giden tren görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, kısmetinin hep açık olacağına, hayırlı ve güzel olacağına, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, ticarete atılacağına, sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında giden tren gördüyseniz:

  • Başkalarının durumunu veya standartlarını ölçmeye çalışmak baskı yaratabilir.

Kahve falında tren istasyonuna gitmek işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında trenin önünde gitmek aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine yorulur.

Kahve falında trenle hızlı gitmek hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hızla giden tren görmek işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında trenle askere gitmek ancak yılmayacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında trenle ankaraya gitmek sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında trenle hacca gitmek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine işarettir.

Kahve falında trenle umreye gitmek büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir