AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin peşine koşmak

Kahve falında birinin peşine koşmak

Kahve falında birinin peşine koşmak üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, etrafındaki insanlara Allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına, ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, zahmetli durumların sona erdirileceğine, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında birinin peşine koşmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerden fayda veya yardım görmeyi umuyorsanız gecikmeler veya aksilikler yaşanabilir.

Kahve falında bir kızın peşinden koşmak gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin peşinden koşmak ettiği bütün duaların kabul olacağına, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına delalettir.

Kahve falında bir arabanın peşinden koşmak elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına delalettir.

Kahve falında bir insanın peşinden koşmak insanları kıracağına ve üzeceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına rivayet eder.

Kahve falında arabanın peşinden koşmak amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, hayallerinin de yarım kalacağına işarettir.

Kahve falında insanın peşinden koşmak ruhunun şifa bulacağına, hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin peşine koşmak verilen emeklerin karşılığını bulacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına inanılır.

Kahve falında çocuğunun peşinden koşmak çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir