AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabanın peşine koşmak

Kahve falında arabanın peşine koşmak

Kahve falında arabanın peşine koşmak kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arabanın peşine koşmak gördüyseniz:

  • İniş çıkışlı ya da istikrarsız hareketleri olan kişiler bazı jestlerinizi takdir etmekte zorlanabilir.

Kahve falında arabanın peşine koşmak iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arabanın peşinden koşmak maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına inanılır.

Kahve falında bir arabanın peşinden koşmak işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, ömrün uzun olmasına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğun peşinden koşmak elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin peşinden koşmak hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölünün peşinden koşmak yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında beyaz atın peşinden koşmak çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir şeyin peşinden koşmak kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir