AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar açılması görmek

Kahve falında mezar açılması görmek

Kahve falında mezar açılması görmek büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, ön plana çıkacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına, yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza yorulmaktadır.

Kahve falında mezar açılması gördüyseniz:

  • Tolerans göstermeniz insanların sakinleşmesini sağladığı için, daha uzun süreli çözümler bulunmasına yardım edebilir.

Kahve falında mezar açılması görmek yorgun ve gergin günler geçireceğine, kızına daima sahip çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezar açılmasını görmek sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarın açılmasını görmek sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında babasının mezarının açıldığını görmek iş hayatında çok zarar edileceğine, ticarette şansının yaver gideceğine işaret eder.

Kahve falında yeni açılmış mezar görmek hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine delalet eder.

Kahve falında mezarların açıldığını görmek yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarlığın açıldığını görmek iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına alamet eder.

Kahve falında mezar açıldığını görmek yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir