AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni açılmış mezar görmek

Kahve falında yeni açılmış mezar görmek

Kahve falında yeni açılmış mezar görmek o işi canlandıracağına, daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni açılmış mezar gördüyseniz:

  • Bazı plan, iş ya da ilişkileriniz giderek daha da zarar verici olmaya başlayabilir.

Kahve falında yeni açılmış mezar görmek bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına yorulur.

Kahve falında yeni açılmış yol görmek çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni açılan mağaza görmek kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine yorulur.

Kahve falında yeni açılmış market görmek bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine delalet eder.

Kahve falında mezar açılmasını görmek ekonomik olarak zayıflayacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine delalet eder.

Kahve falında mezar açılması görmek fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine, manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlığın açıldığını görmek atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine delalet eder.

Kahve falında mezar açıldığını görmek sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, temize çıkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir