AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarın açılmasını görmek

Kahve falında mezarın açılmasını görmek

Kahve falında mezarın açılmasını görmek çok üzüntü yaşayacağına, elin bollaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, bir anda atılıma geçeceğine, şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına, hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezarın açılmasını gördüyseniz:

  • Dinleyenlerinizin dikkatini çekebilmek için yapacaklarınızda kendinizi özgür hissetmelisiniz.

Kahve falında mezar açılması görmek gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni açılmış mezar görmek atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında mezarlığın açıldığını görmek yeni bir ilişki yaşanacağına, kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarın açılmasını görmek ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarların açıldığını görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına işarettir.

Kahve falında babasının mezarının açıldığını görmek onların kıymetini bileceğine, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezar açıldığını görmek birçok yeni fikir edinileceğine, kazanılacak ve ele geçecek paraya delalettir.

Kahve falında mezar açılmasını görmek başına türlü işler geleceğine, gelecekle ilgili umutların yıkılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir