AnaSayfa / Genel / Kahve falında metro gitmek

Kahve falında metro gitmek

Kahve falında metro gitmek sorunlarının artacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, kişinin başına kötü bir olay geleceğine, sorunların zor bir durum yaşatacağına, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine delalettir.

Kahve falında metro gitmek gördüyseniz:

  • Sizinle hiç bir ilişkisi olmasa bile çevrenizdeki kimseler yüzünden bir kavganın içinde olabilirsiniz.

Kahve falında metro gitmek sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında metroya bindiğini görmek itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına rivayet eder.

Kahve falında metro tren görmek alacaklarını tahsil edeceğine, hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında metrodan inmek yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına, işinde yükseleceğine işarettir.

Kahve falında metroda olmak daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında metro istasyonu görmek her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında metro istasyonunda beklemek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında metro inşaatı görmek işlerinin hemen hallolacağına, çok zarar göreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir