AnaSayfa / Genel / Kahve falında trene bakmak

Kahve falında trene bakmak

Kahve falında trene bakmak kendisini sorgulama gereği duyacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına, kısmet alacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, bir sebeple zorluklara düşüleceğine, sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine rivayet eder.

Kahve falında trene bakmak gördüyseniz:

  • Belli girişimlerinizi hızlandırmak veya belli bir ivme kazanmak istiyorsanız, alışıldık yöntemler veya bildik yollardan değil orijinal şekilde ilerlemeniz gerekiyor.

Kahve falında trene bakmak bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına delalet eder.

Kahve falında trene uzaktan bakmak çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine yorulur.

Kahve falında tren beklemek alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, manevi anlamda da huzur içinde olacağına yorulur.

Kahve falında trenin altında kalan birini görmek karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına inanılır.

Kahve falında trenle gitmek yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında tren çarpmasından kurtulmak eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına, son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tren tamir etmek çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına, kapanan kapıların açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yük trenine binmek neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir