AnaSayfa / Genel / Kahve falında traşlı yüz görmek

Kahve falında traşlı yüz görmek

Kahve falında traşlı yüz görmek rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, şansının ve kısmetlerinin açılacağına, kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, kalabalıktan uzak olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında traşlı yüz gördüyseniz:

  • Çeşitli iş birliklerinizde işler hızlanabilir.

Kahve falında nur yüzlü dede görmek bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünün lekeli olduğunu görmek yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında kadının yüzünde tüy görmek kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gökyüzünde yüz görmek mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına, büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında yüzücü görmek eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünün soyulduğunu görmek dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün yüzünü güzel görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında gölde yüzenleri görmek çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir