AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünde yüz görmek

Kahve falında gökyüzünde yüz görmek

Kahve falında gökyüzünde yüz görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, haram mala, maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında gökyüzünde yüz gördüyseniz:

  • Bazı konuların yeniden organize edilmesi veya bazı işlerin ortaya çıkmadan önce test edilmesi çok daha etkin şekilde devreye sokulması anlamına gelebilir.

Kahve falında gökyüzünde yüzen balık görmek belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına, kudretinin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında gökyüzünde yüz görmek gireceği işlerde başarı elde edeceğine, evindeki huzurun bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde insan yüzü görmek heveslerinin biteceğine, gözyaşına boğulacağına delalet eder.

Kahve falında gökyüzünde ucaklar görmek kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde erkek görmek blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında güneşli gökyüzü görmek elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, kısmetlerinin artacağına işaret eder.

Kahve falında gökyüzüne doğru yükselmek yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında gökyüzünde değişik şekiller görmek çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir