AnaSayfa / Genel / Kahve falında traktörle uçmak

Kahve falında traktörle uçmak

Kahve falında traktörle uçmak hoş olaylar yaşayacağına, hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple fal sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine tabir olunur.

Kahve falında traktörle uçmak gördüyseniz:

  • Yatırımlar, anlaşmalar veya tahsil edilecek borçlar kanalıyla maddi bir kazanç söz konusu olabilir.

Kahve falında traktörle uçmak iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine rivayet eder.

Kahve falında traktör kazası görmek çok başarılı adımlar atacağına, kalkınacağına ve yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında traktör aldığını görmek uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında traktöre binmek yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına, gözyaşlarının dineceğine işarettir.

Kahve falında büyük traktör görmek iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında traktör süren birini görmek evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında traktörle taş taşımak kısa sürede başarısının artacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında başkasının traktör kullandığını görmek büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir