AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz çiçekli ağaç görmek

Kahve falında beyaz çiçekli ağaç görmek

Kahve falında beyaz çiçekli ağaç görmek güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, Allah katında yükseleceğine, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına inanılır.

Kahve falında beyaz çiçekli ağaç gördüyseniz:

  • Kafanızı en iyi şekilde çalıştırmalı, nerede ne zaman hareket edeceğinizi bilmelisiniz.

Kahve falında beyaz çiçekli ağaç görmek ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan beyaz çiçek toplamak çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz çiçek açmış ağaç görmek özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağaçta beyaz çiçek görmek yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında beyaz ağaç çiçeği görmek çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine işaret eder.

Kahve falında badem ağacının çiçek açtığını görmek işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, daha fazla kazanç getireceğine tabir olunur.

Kahve falında çiçek açmış kiraz ağacı görmek kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına rivayet eder.

Kahve falında çiçekli badem ağacı görmek bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, bir birlikteliğin sona ereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir