AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasının kaybolduğunu görmek

Kahve falında babasının kaybolduğunu görmek

Kahve falında babasının kaybolduğunu görmek biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babasının kaybolduğunu gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkacak bir fırsatı değerlendiremeyebilirsiniz.

Kahve falında anne ve babanın kaybolduğunu görmek aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babasının kaybolduğunu görmek kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine alamet eder.

Kahve falında ayakkabı kaybolduğunu görmek Allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, yalan söylemeye delalet etmektedir.

Kahve falında annesinin kaybolduğunu görmek aile işlerinin başına geçeceğine, şansının ve kısmetlerinin açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşlarla kaybolmak işinde de hep başarılı olacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kitabının kaybolduğunu görmek kötü günlerin biteceğine, çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına inanılır.

Kahve falında yakınının kaybolduğunu görmek nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına, kazanç kapılarının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında çölde kaybolmak bolluk ve bereket geçireceğine, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir