AnaSayfa / Genel / Kahve falında trafikte kalmak

Kahve falında trafikte kalmak

Kahve falında trafikte kalmak yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, kazancının da azalacağına, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında trafikte kalmak gördüyseniz:

  • Popularitenizin artması aynı an da dört yerde olmanızı gerektirebilir.

Kahve falında trafiğin ortasında kalmak daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında trafikte kalmak dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine tabir olunur.

Kahve falında annenin trafik kazası geçirdiğini görmek işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının trafik kazası görmek büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına, yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına yorulur.

Kahve falında bir trafik kazası görmek ekmeğinin de artacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine işarettir.

Kahve falında trafik kazasında babasının öldüğünü görmek etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında trafik kazasından birini kurtarmak rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine, şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine tabir olunur.

Kahve falında trafik kazası yaptığını görmek müjdeli ve güzel haberler alacağına, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir