AnaSayfa / Genel / Kahve falında trafik kazasında babasının öldüğünü görmek

Kahve falında trafik kazasında babasının öldüğünü görmek

Kahve falında trafik kazasında babasının öldüğünü görmek çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, hayırlı bir kısmetle tanışacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine, kısmetlerinin kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında trafik kazasında babasının öldüğünü gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle yapacağınız planlar ilişkilerinizi renklendirebilir.

Kahve falında babanın trafik kazasında öldüğünü görmek kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatının iplerini eline alacağına yorulur.

Kahve falında babasının trafik kazasında öldüğünü görmek ona emek vereceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında trafik kazasında babasının öldüğünü görmek ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında babasının trafik kazası geçirdiğini görmek fal sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine, elinin darlık içinde kalacağına delalettir.

Kahve falında babanın trafik kazası geçirdiğini görmek bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşının trafik kazasında öldüğünü görmek zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında trafik kazasında ölmek anne ve babasının her zaman başında olacağına, fal sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, iyi zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında eşinin trafik kazasında öldüğünü duymak işinin gücünün hal yoluna gireceğine, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir