AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir trafik kazası görmek

Kahve falında bir trafik kazası görmek

Kahve falında bir trafik kazası görmek Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine, dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında bir trafik kazası gördüyseniz:

  • Yabancılarla ilişkiler, yurtdışı seyahatleri, eğitim, bilişim, hukuk, ticaret, medya, elektrik elektronik veya ulaştırma başlıklı konular ön plana çıkmaya başlıyor.

Kahve falında trafik kazası geçirmek ve yaralanmak çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında annenin trafik kazası geçirdiğini görmek heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına işaret eder.

Kahve falında trafik kazadan kurtulmak korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, yol göstereceğine delalet eder.

Kahve falında yakının trafik kazası yaptığını görmek her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine alamet eder.

Kahve falında trafik kaza geçirmek hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında trafik kazası ve kan görmek dik durmaya çalışacağına, mutluluğun ve kazancın azalacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının trafik kazasında öldüğünü görmek canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına, en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına işaret eder.

Kahve falında trafik kazasında ölen birini görmek maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir