AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının trafik kazası görmek

Kahve falında başkasının trafik kazası görmek

Kahve falında başkasının trafik kazası görmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, sıkıntıdan sonra feraha erileceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının trafik kazası gördüyseniz:

  • Sözlerinize dikkat etmezseniz sonradan pişman olabileceğiniz kayıplarınız olabilir.

Kahve falında trafik kazası kan görmek yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, işlerin yoluna sokulacağına yorulur.

Kahve falında başkasının trafik kazasında öldüğünü görmek sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, büyük bir maddi refaha kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında trafik kazasına yardım etmek iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, düzeninin yeniden sağlanacağına delalettir.

Kahve falında başkalarının trafik kazası yaptığını görmek uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına delalettir.

Kahve falında trafik kazasına neden olmak kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında trafik kazasında adam öldürmek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına tabir olunur.

Kahve falında trafik kazasında öldüğünü duymak şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının trafik kazası geçirdiğini görmek büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir