AnaSayfa / Genel / Kahve falında trafik kazası görmek

Kahve falında trafik kazası görmek

Kahve falında trafik kazası görmek yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, tövbelerinin kabul olacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, güzel günler için yaşayacağına, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine, yeni yatırımlar yapacağına, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına alamet eder.

Kahve falında trafik kazası gördüyseniz:

  • Daha fazla soru sormanız gerekiyor.

Kahve falında trafik kazası geçirmiş birini görmek kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine inanılır.

Kahve falında trafik kazasından birini kurtarmak geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine, yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına yorulur.

Kahve falında trafik kazasında yaralandığını görmek uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında bir başkasının trafik kazası geçirdiğini görmek iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, işlerinin çok iyi gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında trafik kazası yapan birini görmek sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, hayatın belli bir düzene oturacağına tabir olunur.

Kahve falında ölümlü trafik kazası görmek yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında trafik kazasında birilerinin öldüğünü görmek karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının trafik kazası görmek çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir