AnaSayfa / Genel / Kahve falında trafik kazasında yaralandığını görmek

Kahve falında trafik kazasında yaralandığını görmek

Kahve falında trafik kazasında yaralandığını görmek hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına, sorunların birdenbire daha da artacağına, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında trafik kazasında yaralandığını gördüyseniz:

  • yani demek istediğim kendi içinizdeki ikilemlerin getirdiği zıtlaşmalar.

Kahve falında trafik kazasında yaralanmak hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, insanlardan uzaklaşacağına işarettir.

Kahve falında trafik kazasında yaralandığını görmek yeni projelerin ve planların tutacağına, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında trafik kazası geçirmek ve yaralanmak güzel günler için yaşayacağına, ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında trafik kazası ve ölüm görmek iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkalarının trafik kazası geçirdiğini görmek şükür içinde bir hayat süreceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında trafik kazasına sebep olmak kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, kendine olan özgüvenine kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında trafik kazadan kurtulmak işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine, önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında yakının trafik kazası yaptığını görmek kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir