AnaSayfa / Genel / Kahve falında trafik kazası yapan birini görmek

Kahve falında trafik kazası yapan birini görmek

Kahve falında trafik kazası yapan birini görmek elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine, kazancın daha da artacağına, mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına tabir olunur.

Kahve falında trafik kazası yapan birini gördüyseniz:

  • Zihinsel çalışmalarda yüzeysel kalabilirsiniz.

Kahve falında babanın trafik kazasında öldüğünü görmek yanlış yatırımlar yapacağına, yanlış işlere girip mutsuz olacağına inanılır.

Kahve falında trafik kazası görmek kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, önemli işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük trafik kazası görmek üzüntülerinin biteceğine, güvenilir kişilerle yola çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında trafik kazasında ölmek zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında trafik kazasından ölmek kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına, zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına alamet eder.

Kahve falında bir başkasının trafik kazası geçirdiğini görmek girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında trafik kazası yapıldığını görmek elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, hasret çekenlerin buluşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının trafik kazasında öldüğünü görmek sakin ve huzurlu günler geçireceğine, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir