AnaSayfa / Genel / Kahve falında trafik kazası geçirenleri görmek

Kahve falında trafik kazası geçirenleri görmek

Kahve falında trafik kazası geçirenleri görmek işlerinin çok iyi olacağına, planların aksayacağına, iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, şükredeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında trafik kazası geçirenleri gördüyseniz:

  • Birileri para akışınızı zorlayacak etki yapabilir veya siz gösteriş veya yardım için para sarfedebilirsiniz.

Kahve falında trafik kazası geçirdiğini görmek işlerinde berekete kavuşacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine yorulur.

Kahve falında birinin trafik kazası geçirdiğini görmek rızkının azalacağına, işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına tabir olunur.

Kahve falında trafik kazası geçirmek yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına işarettir.

Kahve falında bir başkasının trafik kazası geçirdiğini görmek bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında trafik kazası geçirmek ve yaralanmak yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına alamet eder.

Kahve falında trafik kazası geçirenleri görmek yeni bir ev alınacağına, ruhunun dinleneceğine delalettir.

Kahve falında trafik kaza geçirdiğini görmek yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında çocuğunun trafik kazası geçirdiğini görmek hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir