AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasının işediğini görmek

Kahve falında babasının işediğini görmek

Kahve falında babasının işediğini görmek çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında babasının işediğini gördüyseniz:

  • Maddi bir dayanak olmasa da sezgilerinizle anlayabileceğiniz iyilikler yakındır.

Kahve falında babanın işediğini görmek sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, aydınlık bir yola çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında babasının işediğini görmek bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında birinin yatağına işediğini görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzüne işediğini görmek bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin üzerine işediğini görmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine yorulur.

Kahve falında kedinin üstüne işediğini görmek üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına yorulur.

Kahve falında birinin senin üstüne işediğini görmek bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına, bir sebeple falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında koltuğa işediğini görmek sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir