AnaSayfa / Genel / Kahve falında trafik cezası yediğini görmek

Kahve falında trafik cezası yediğini görmek

Kahve falında trafik cezası yediğini görmek büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına, planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine, rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında trafik cezası yediğini gördüyseniz:

  • Her kafadan bir ses çıkması, herekesin birbirinden farklı şeyler söylemesi tartışmaları körükleyebilir.

Kahve falında trafik cezası yediğini görmek falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine alamet eder.

Kahve falında trafik cezası görmek umduğunu bulamayacağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında trafik cezası ödemek hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, eline geçen kazancın bereketsiz olacağına alamet eder.

Kahve falında trafik polisinden ceza yemek sevap işleyeceğine, dua alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında trafik cezası yemek atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, aşama kaydedeceğine delalettir.

Kahve falında trafik ceza yemek ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında ceza yediğini görmek eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına yorulur.

Kahve falında polisten ceza yemek kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir