AnaSayfa / Genel / Kahve falında tozlu seccade görmek

Kahve falında tozlu seccade görmek

Kahve falında tozlu seccade görmek parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, yaraların merheminin bulunulacağına, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, ana baba sözü dinlemeye, çok büyük başarılara kavuşacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine işaret eder.

Kahve falında tozlu seccade gördüyseniz:

  • Çevrenizde bulunan bazı gizli düşmanlarınız da harekete geçebilir.

Kahve falında tozlu seccade görmek düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, işlerinde berekete kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yamalı seccade görmek çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küçük seccade görmek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, biraz dinleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında seccadeler görmek sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında seccade üzerinde namaz kılmak ters giden durumların düzeltileceğine, çok güzel bir mevkiye geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ıslak seccade görmek çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil seccade görmek sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine delalet eder.

Kahve falında hediye seccade almak çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, ancak daha sonra ortaya çıkacak ve falı kapatan kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir