AnaSayfa / Genel / Kahve falında seccadeler görmek

Kahve falında seccadeler görmek

Kahve falında seccadeler görmek problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, güzel bir evlilik yaşanacağına, sevilen bir dostun geleceğine, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında seccadeler gördüyseniz:

  • Ufak tefek gerilimler yaşansa da, kısa sürecek, takılmamalısınız.

Kahve falında başkasına seccade sermek başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında seccade işlediğini görmek canın sıkılacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine delalettir.

Kahve falında çeyizlik seccade görmek Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine tabir olunur.

Kahve falında evde seccade görmek ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, zenginlik sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında seccade satmak daha büyük kazançlar elde edeceğine, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah seccade görmek maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine, yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında namaz için seccade sermek hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına alamet eder.

Kahve falında yarım seccade görmek huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir