AnaSayfa / Genel / Kahve falında rüzgarla konuşmak

Kahve falında rüzgarla konuşmak

Kahve falında rüzgarla konuşmak ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, hayat boyu isteklerine ulaşacağına, çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya, yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine alamet eder.

Kahve falında rüzgarla konuşmak gördüyseniz:

  • Toplumla olan ilişkilerinizde, sezgilerinizi kullanın.

Kahve falında rüzgarla konuşmak edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine, belalardan korunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında rüzgarlı görmek her zaman kötülük için çalışacağına, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına inanılır.

Kahve falında toz rüzgarı görmek kazancının da garanti ve sabit olacağına, insanlarla hoşça vakit geçirileceğine işarettir.

Kahve falında kuzey rüzgarı görmek huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük rüzgar görmek kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına işaret eder.

Kahve falında rüzgar fırtınası görmek kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında hızlı rüzgar görmek kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hortum rüzgar görmek yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına, zor durumların el birliği ile aşılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir