AnaSayfa / Genel / Kahve falında tozlu kitaplar görmek

Kahve falında tozlu kitaplar görmek

Kahve falında tozlu kitaplar görmek yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, şifaya ve çarelere kavuşacağına, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine, sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına delalettir.

Kahve falında tozlu kitaplar gördüyseniz:

  • Çıkacağınız yolculuklarda yaratıcı fikirlerinizi kullanma şansı bulabilirsiniz.

Kahve falında tozlu kitaplar görmek bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tozlu kitap görmek isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına alamet eder.

Kahve falında toz fırtınası görmek kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında toz şeker yediğini görmek etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında ayakkabıyı tozlu görmek aksine işe neredeyse köstek olacağına, işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında toz boya görmek üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına delalettir.

Kahve falında toz şekerin yere döküldüğünü görmek düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tozlu çizme görmek girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir