AnaSayfa / Genel / Kahve falında toz boya görmek

Kahve falında toz boya görmek

Kahve falında toz boya görmek atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, yeni kapılar açılacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına delalettir.

Kahve falında toz boya gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya iş hayatınızda ilginizi çeken birisini tanımak için daha fazla zaman harcayabilirsiniz.

Kahve falında toz boya görmek diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına, bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında toz fırtınası görmek iş projelerinin gerçek olacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder.

Kahve falında tozlu eşya görmek özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tozlu ayakkabı görmek yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, büyük bir rahatlama yaşayacağına yorulur.

Kahve falında toz şeker satmak bolluk ve bereket geçireceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tozlu evi süpürmek gelirinin azalacağına, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında toz şeker görmek sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tozlu çanta görmek haram mala, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir