AnaSayfa / Genel / Kahve falında tozlu çizme görmek

Kahve falında tozlu çizme görmek

Kahve falında tozlu çizme görmek bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına delalettir.

Kahve falında tozlu çizme gördüyseniz:

  • Uzlaşmacı olmanız durumunda ilişkilerinizi dengede tutabilirsiniz.

Kahve falında tozlu çizme görmek sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah topuklu çizme giymek kötü halinden eser kalmayacağına, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına alamet eder.

Kahve falında yeni çizme görmek iş için gurbete gidileceğine, kazancından başkalarına da vereceğine inanılır.

Kahve falında çizme satın almak hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, büyük bir üzüntü yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yağmur çizmesi görmek sorunlu bir hayat yaşayacağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında topuklu siyah çizme görmek eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, işinde de istediği başarıyı yakalayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çizme giyen kadın görmek iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında parlak çizme görmek kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir