AnaSayfa / Genel / Kahve falında toz içinde kalmak

Kahve falında toz içinde kalmak

Kahve falında toz içinde kalmak mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, hayır işleri ile uğraşılacağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine, işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına yorulur.

Kahve falında toz içinde kalmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işler veya bazı duygusal konular sonlanabilir veya sonuçlanabilir.

Kahve falında tozun içinde kalmak el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında toz bulutu içinde kalmak kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, sorunlarını aşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında toz içinde kalmak işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına işaret eder.

Kahve falında toz toprak içinde kalmak bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında evin içinde toz görmek bir dediğini iki etmeyeceğine, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında toz içinde görmek emeklerinin yarıda kalacağına, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına işarettir.

Kahve falında evi toz içinde görmek uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında toprak içinde kalmak kendisini işine vereceğine, bereketin geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir