AnaSayfa / Genel / Kahve falında torbada balık görmek

Kahve falında torbada balık görmek

Kahve falında torbada balık görmek rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine işarettir.

Kahve falında torbada balık gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızla bir araya gelebilir veya sevdiğiniz kişilerle gelecek planları yapabilirsiniz.

Kahve falında torbada balık görmek alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında torba içinde balık görmek dilediği gibi harcama ve alım yapacağına, başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine işarettir.

Kahve falında bir torba balık görmek girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında torba dolusu balık görmek çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında torba taşımak umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına, sorunlarının çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında torbada bulgur görmek işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kağıt torba görmek uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında torba dolusu altın görmek uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir