AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasının dişlerini görmek

Kahve falında babasının dişlerini görmek

Kahve falında babasının dişlerini görmek işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, çok büyük ses getireceğine, sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, çok hayırlı haberler alacağına işarettir.

Kahve falında babasının dişlerini gördüyseniz:

  • Sağlığınıza biraz daha özen göstermeniz gerekebilir.

Kahve falında babasının dişlerini görmek yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında takma diş kırmak iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına, inancını bir kenara atacağına işaret eder.

Kahve falında diş teli görmek çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, bütçesinin daralacağına alamet eder.

Kahve falında dişte siyah leke görmek sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başka birinin dişlerini görmek ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına işarettir.

Kahve falında diş değiştirmek büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında dişte iltihap görmek yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kök diş görmek hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir