AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın küpü görmek

Kahve falında altın küpü görmek

Kahve falında altın küpü görmek kendisine fazlaca kar getireceğine, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, her işinde hayırla karşılaşacağına, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, kişinin rahat bir nefes alacağına, çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda fal sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına inanılır.

Kahve falında altın küpü gördüyseniz:

  • Belli bir konuyu açıklığa kavuşturmak, istediğiniz noktanın anlaşılmasını sağlamak, mesaj vermek veya isteklerinizin yerine gelmesi için konuşma yapmak istiyorsanız elinizden geldiğince kibar olmaya çalışmalısınız.

Kahve falında küp dolusu altın görmek ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir küp altın bulmak zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altın küp bulmak rahatsızlık vereceğine, iyi günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında küp altın görmek görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, alın ter ile ekmeğini kazanacağına işaret eder.

Kahve falında küple altın görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küpte altın bulmak bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına işarettir.

Kahve falında altın küpü bulmak ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına işaret eder.

Kahve falında bir küp altın görmek sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir